H A P P Y   M I N D S   C O A C H I N G

P R A K T I J K   V O O R   C O A C H I N G   E N   T A A L L E S S E NPraktische informatie

Locatie: 

De praktijk is gevestigd op het Annie Salomonshof 13 in Schiedam-Noord. 

Aanmelden: 

Het is, voor zowel uw kind als voor mij, belangrijk dat er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Dit intakegesprek is geheel gratis.

Het doel van dit gesprek is om een duidelijk beeld van de hulpvraag te krijgen. Op deze manier leren wij elkaar alvast een beetje kennen, kunt u zien waar de werkruimte/ wachtruimte is en kan ik kijken wat ik voor u en uw kind kan betekenen.

Over het algemeen kan de coaching vrij snel na het intakegesprek beginnen. Mocht er een wachtlijst zijn, dan wordt u hierover ingelicht, voordat het intakegesprek plaatsvindt.

Als u twijfelt of de zorg over uw kind bij mij als kindercoach behandeld kan worden, kunt u natuurlijk altijd eerst vrijblijvend telefonisch contact hierover met mij opnemen via 06 50419479.  

Soorten hulp: 

Ik geef individuele coaching voor 6- tot 18-jarigen. Daarnaast geef ik regelmatig groepstrainingen met een bepaald thema. Te denken valt o.a. aan faalangst, sociale angst/ problematiek, het verwerken van verlies door scheiding of overlijden, pesten, concentratie, boosheid of opvoedkundige problemen.

Groepstrainingen worden op vaste tijdstippen gegeven; wanneer trainingen plaatsvinden en met welk thema kunt u vinden op de pagina groepstrainingen op deze website.

Daarnaast is het mogelijk om kinderen van de basisschool individueel te begeleiden met extra hulp bij de leerstof. 

Aantal sessies:  

Coaching is veelal opgebouwd uit een aantal opeenvolgende sessies. Voor effectieve coaching zijn er, afhankelijk van de hulpvraag, meestal zo’n 5 tot 10 sessies nodig.