H A P P Y   M I N D S   C O A C H I N G

P R A K T I J K   V O O R   C O A C H I N G   E N   T A A L L E S S E NInfo voor jou

Hey.. hallo daar.. ja jij !

Ik vind het belangrijk dat ik ook voor jou een bericht op deze website zet.

Je vader en/of moeder heeft vast al naar de site van Happy Minds Coaching gekeken, maar jij bent degene die met zo'n ‘coach’ moet gaan werken.

Een coach kun je zien als iemand die voor een niet te lange periode meedenkt in jouw leven. Iedereen -of je nou kind bent of volwassene- heeft wel eens problemen. Meestal kom je daar zelf wel uit. Soms helpen je ouders, je vrienden of vriendinnen en soms je leraar of lerares van school. Maar soms is het ingewikkelder. Het kan dat je iets hebt meegemaakt waardoor je veel verdriet of boosheid voelt. Of dat je zelf niet goed begrijpt wat er aan de hand is.

Soms praat je dan juist liever niet met mensen die je goed kent. Het kan dat je het veel fijner vindt om je verhaal aan iemand te vertellen die je niet elke dag ziet en die ervoor geleerd heeft naar jou te luisteren en met je mee te denken.

Het kan ook zijn dat je niet zo van praten houdt. Bij een coach kan dat, want praten kan vaak gemakkelijker zijn terwijl je tekent, knutselt of beweegt.

En wat doet een coach dan?

Een coach luistert dus erg goed en probeert jou te begrijpen. Het is net of ik een stukje met jou ‘mee wandel’ in jouw leven. Wat eerst problemen waren, help ik jou te laten zien als uitdagingen. Het is jouw leven en vaak komen we op mooie oplossingen terwijl we de ‘wandeling’ samen maken.

Je bent altijd oké. Maar een coach kan jou sterker in jouw gedachten en gevoelens laten staan.

Naast gesprekjes van jou en de coach kun je bij Happy Minds Coaching  ook groepstrainingen volgen. Dan leer je een kleine groep anderen kennen (een groep bestaat uit maximaal 6 kinderen), die ongeveer hetzelfde willen leren als jij. Sommige kinderen voelen zich hierbij veiliger en hebben minder het gevoel dat ze de enigen zijn met een probleem. Je gaat de uitdaging dan aan met de coach maar je leert ook veel van elkaar. Niemand is precies hetzelfde en dat geeft vaak mooie oplossingen!

Kijk op de site ( onder het kopje 'groepstraining' ) om te zien welke training binnenkort start.

Ten slotte kun je bij Happy Minds Coaching ook hulp voor rekenen, taal en spelling krijgen. Het fijne is dat je alleen bent tijdens de hulp waardoor je in rust en met aandacht op een prettige manier geholpen wordt.

Als je leervakken beter gaan, voel je je vaak veel zekerder!

Wil je hulp, coachhulp en/of leerstofhulp?

Vraag aan je moeder of vader om te bellen voor een afspraak. We maken dan eerst kennis met elkaar.

Ik luister goed naar jou en je ouders om te kijken waarbij en hoe ik je kan helpen om jouw probleem als een uitdaging te zien!